De Transporter bezit een tal van functies die comfort, gemak en hulp bieden terwijl u werkt.

Stap binnen en u vindt een stijlvol dashboard met veel opbergoplossingen en een hoogwaardige afwerking. Alles in de cabine is zorgvuldig doordacht - van ergonomische stoelen tot bedieningselementen en functies die zo zijn opgesteld dat ze makkelijk bereikbaar zijn.

Met Car-Net App-Connect kunt u geselecteerde functies van uw iPhone of Android-smartphone ook tijdens het rijden gebruiken. Dit kan eenvoudig en veilig via het touchscreen van het infotainmentsysteem. Behalve het verzenden en ontvangen van berichten of telefoon- en navigatiefuncties worden ook streamingdiensten zoals Spotify ondersteund.

Het Multifunctionele lederen stuur voegt een vleugje klasse toe aan het interieur van de Transporter en geeft u het gemak om handsfree te bellen.

Tweezits bijrijdersbank met opbergvak

In plaats van een enkele stoel kan de Transporter worden uitgebreid met een tweezitsbank voor de bijrijderszijde. Optioneel kan de rugleuning met een opbergvak worden uitgerust, waarin twee beker- en pennenhouders zijn geïntegreerd

Opbergvak in het bankframe

Onder de zitting van de tweezits bijrijdersbank bevindt zich een extra opbergruimte voor bijvoorbeeld gereedschap

De Transporter slaagt erin het oog te vangen. Zijn styling en gedefinieerde contouren geven het ontwerp een opvallende look. De Transporter laat een blijvende indruk achter. 

17 "Devonport lichtmetalen velgen - uit ons assortiment van stijlvolle lichtmetalen wielen.

Optionele LED-achterlichtclusters met laag energieverbruik.

Optionele LED-koplampen met laag energieverbruik.

H4-koplampen.
Standaard is de Transporter uitgerust met efficiënte H4-koplampen met lichtbundelhoogteverstelling.

 

ParkPilot

De optioneel leverbare ParkPilot waarschuwt bij het inparkeren akoestisch voor herkende obstakels voor en achter de auto en geeft de afstand tot de obstakels ook optisch weer op het scherm.

Achteruitrijcamera

De optioneel leverbare achteruitrijcamera vergemakkelijkt het inparkeren. Dit omdat deze een beperkt beeld weergeeft van het gebied achter de auto op het scherm van het radio- of navigatiesysteem. Deze extra hulplijnen ondersteunen bij het inparkeren.

Vervolgongevalreductiesysteem (Multi Collision Brake)

Het standaard ingebouwde vervolgongevalreductiesysteem start na een botsing de remprocedure om idealiter vervolgongevallen te voorkomen. Het vervolgongevalreductiesysteem (Multi Collision Brake) wordt actief, wanneer twee onafhankelijk van elkaar werkende sensoren een ongeval herkennen.

Na een korte vertraging wordt de wagen geleidelijk tot 10 km/h afgeremd, waarbij de bestuurder op elk moment weer de controle kan overnemen.

Airbags

Bieden standaard optimale bescherming bij een frontale botsing of aanrijding van opzij. De bijrijdersairbag kan met de autosleutel buiten werking worden gesteld.

Anti-lock Braking System (ABS)

Standaard geleverd systeem dat het blokkeren van de wielen voorkomt en zo de auto bestuurbaar houdt.

Traction Control System (TCS)

Standaard geleverd systeem dat het doordraaien van de wielen voorkomt.

Electronic Stabilisation Programme (ESP)

Standaard geleverd systeem dat het onder- of oversturen van de auto voorkomt door gericht afzonderlijke wielen af te remmen.

Electronic Differential Lock (EDL)

Standaard geleverd systeem dat de aandrijfkracht verdeelt over de wielen zonder slip.

Euro 6-emissienorm motor

De Transporter biedt een generatie motoren met de Euro 6-emissienorm en veel torque voor het verplaatsen van zware ladingen. Alle transporters komen standaard met efficiëntie technologieën - bestaande uit banden met lage rolweerstand, regeneratief remmen en Start/Stop.

Afhankelijk van uw motor ontvangt u een handgeschakelde 5 of 6-versnellingsbak standaard, terwijl de 150PS- en 204PS-motoren kunnen worden gespecificeerd met een directe koppeling met dubbele koppeling schakelversnellingsbak (DSG), voor een soepele krachtstroom bij het schakelen.

4MOTION-vierwielaandrijving
Dual clutch direct shift gearbox (DSG)

De Dual clutch direct shift gearbox (DSG) kan worden gebruikt als een volledig automatische versnellingsbak, of als een snel reagerend manual. Het innovatieve systeem met dubbele koppeling vergemakkelijkt een onmiddellijke versnellingsverandering en helpt om een snelle en soepele vooruitgang te behouden.

Gallery Performance Exterieur Exterieur Chasis Chasis Zwart Groen Blauw Licht Grijs

Volkswagen Commercial Vehicles biedt voor elke bedrijstoepassing een oplossing.

In het ruim assortiment vindt u zeker een voertuig die voldoet aan uw werkbehoefte. Of u nou de bekende Transporter of de grote Crafter kiest, u bent verzekerd van rijcomfort die elke werkdag een stuk lichter maakt. De voertuigen kunnen tot op de kleinste details op maat worden gemaakt. Download de brochure voor meer informatie of kom persoonlijk langs in de showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Warranty

2 jaar of 100.000 KM

Kom langs voor meer informatie

MAAK EEN AFSPRAAK