Roadside Assistance

Autopech? Fernandes Autohandel ‘Roadside Assistance’ staat voor u klaar!

Schade of pech onderweg kan altijd gebeuren. Wij doen er alles aan om u weer snel op de weg te helpen. Bel naar onze ‘Roadside Assistance’ op het nummer 8918778 of 8912388. Altijd te bereiken: 24 uur per dag, 7 dagen per week..

De 24/7 Roadside Assistance biedt u hulp ter plekke als u bijvoorbeeld een lekke band of batterijpech heeft. Indien het probleem niet ter plekke verholpen kan worden assisteren wij u graag met het contacten van een sleepdienst, zodat uw voertuig veilig naar onze werkplaats gebracht kan worden.

Roadside Assistance: 8918778 of 8912388

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Veelgestelde vragen

alles op een rijtje over roadside assistance.

De 24/7-service is uitsluitend voor onze klanten. Indien u batterijpech heeft, kunt u wel een beroep doen op onze 24/7-service. Onze monteur rijdt uit naar uw locatie en installeert ter plekke een Bosch- accu voor uw voertuig.

Nadat u een beroep heeft gedaan op de 24/7-service dient u binnen drie werkdagen de betaling te doen voor de diensten bij Fernandes Autohandel aan de Keizerstraat 105-117.

Aanrijdingen vallen helaas niet onder de diensten van de 24/7-service. Wij kunnen u wel assisteren met het contacten van een sleepdienst, zodat uw voertuig naar onze werkplaats gebracht kan worden.

De 24/7 service staat u te hulp in de volgende districten:

  • Paramaribo
  • Saramacca
  • Commewijne
  • Wanica