De perfecte werkplek.

Het interieur van de Crafter biedt u genoeg opslagruimte, comfort en moderne technologie.

De nieuwe Crafter is klaar voor de zwaarste jobs. Met zijn nieuw ontwerp en technologie is hij praktischer, economischer en innovatiever dan ooit tevoren.

Varianten

De Crafter bestelwagen

De Crafter pick up

De Crafter Kombi

De Crafter Chassis

De Crafter pick up
De Crafter Kombi
De Crafter Chassis

ParkPilot

De optioneel leverbare ParkPilot waarschuwt bij het inparkeren akoestisch voor herkende obstakels voor en achter de auto en geeft de afstand tot de obstakels ook optisch weer op het scherm.

Achteruitrijcamera

De optioneel leverbare achteruitrijcamera vergemakkelijkt het inparkeren. Dit omdat deze een beperkt beeld weergeeft van het gebied achter de auto op het scherm van het radio- of navigatiesysteem. Deze extra hulplijnen ondersteunen bij het inparkeren.

Vervolgongevalreductiesysteem (Multi Collision Brake)

Het standaard ingebouwde vervolgongevalreductiesysteem start na een botsing de remprocedure om idealiter vervolgongevallen te voorkomen. Het vervolgongevalreductiesysteem (Multi Collision Brake) wordt actief, wanneer twee onafhankelijk van elkaar werkende sensoren een ongeval herkennen.

Na een korte vertraging wordt de wagen geleidelijk tot 10 km/h afgeremd, waarbij de bestuurder op elk moment weer de controle kan overnemen.

Airbags

Bieden standaard optimale bescherming bij een frontale botsing of aanrijding van opzij. De bijrijdersairbag kan met de autosleutel buiten werking worden gesteld.

Anti-lock Braking System (ABS)

Standaard geleverd systeem dat het blokkeren van de wielen voorkomt en zo de auto bestuurbaar houdt.

Traction Control System (TCS)

Standaard geleverd systeem dat het doordraaien van de wielen voorkomt.

Electronic Stabilisation Programme (ESP)

Standaard geleverd systeem dat het onder- of oversturen van de auto voorkomt door gericht afzonderlijke wielen af te remmen.

Electronic Differential Lock (EDL)

Standaard geleverd systeem dat de aandrijfkracht verdeelt over de wielen zonder slip.

Lager brandstofverbruik

De nieuwe Crafter beschikt over een reeks nieuwe motoren die een hoog niveau van kracht en koppel combineren met lager brandstofverbruik en CO2-cijfers. Zelfs in de meest veeleisende omstandigheden bieden de motoren betrouwbaarheid en lagere bedrijfskosten.

Exterieur Exterieur Exterieur Exterieur Ambulance Ambulance gallery gallery gallery gallery gallery

Volkswagen Commercial Vehicles biedt voor elke bedrijstoepassing een oplossing.

In het ruim assortiment vindt u zeker een voertuig die voldoet aan uw werkbehoefte. Of u nou de bekende Transporter of de grote Crafter kiest, u bent verzekerd van rijcomfort die elke werkdag een stuk lichter maakt. De voertuigen kunnen tot op de kleinste details op maat worden gemaakt. Download de brochure voor meer informatie of kom persoonlijk langs in de showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Warranty

2 jaar of 100.000 KM

Kom langs voor meer informatie

MAAK EEN AFSPRAAK