Zitcomfort

Zitcomfort is een topprioriteit in de Caravelle: vanwege de uitstekende zitpositie van de bestuurder door in hoogte verstelbare stoel en tweezijdige armleuningen en de keuze tussen enkele of dubbele passagiersstoel. Het brede scala aan variaties zorgt voor een optimaal zitcomfort. Van het 4-zitter tot het 9-zits pakket, voor elke shuttletaak is de juiste opstelling te vinden.

Met de Caravelle kunt u zich volledig concentreren op uw werk. De hoogwaardige materialen, zorgvuldig gecombineerd met afwerking van topklasse, voegen toe aan de comfortabele sfeer.

De slim doordachte opslag systeem zorgt voor de opslag van documenten en biedt ruimte voor tablets, smartphones en alle andere belangrijke dingen voor een lange tijd dag van shuttle werk.

Toevoegend aan het comfort van de bestuurder is de in hoogte verstelbaar bestuurdersstoel met lendensteun.

Modulaire bevestigingssysteem

Het optioneel verkrijgbare modulaire bevestigingssysteem maakt het mogelijk om stoelen gemakkelijk te verplaatsen voor uitstapjes of pendelritten met veel bagage. De dubbele vouwende driezitsbank is vooral praktisch en kan de bagageruimte uitbreiden.

De Caravelle Trendline en Caravelle Comfortline hebben zeven stoelen als standaard, die optioneel kan worden uitgebreid tot negen. De hoogwaardige lederen stoelen in de Caravelle Highline bieden ruimte voor maximaal acht personen.

Maak het laden en lossen eenvoudiger.

Voor een comfortabele bediening zijn er verschillende manieren om de optionele elektrische achterklep te bedienen: via de remote controle sleutel van de centrale vergrendeling, via de knop  in de portierbekleding van de bestuurder, op de handgreep van de achterklep, door de achterklep kort te sluiten en door de knop in de trim van de achterklep te trekken .

Controleer de parkeersensoren om te zien of er voldoende vrije ruimte is om de achterklep te openen.

Elegante en efficiënte LED-koplampen

Elegante en efficiënte LED-koplampen met koplampreinigingssysteem zorgen voor een goede zichtbaarheid. Op verzoek zijn de mistlampen incl. Hoekfunctie voor extra visuele verbetering.

ParkPilot

De optioneel leverbare ParkPilot waarschuwt bij het inparkeren akoestisch voor herkende obstakels voor en achter de auto en geeft de afstand tot de obstakels ook optisch weer op het scherm.

Achteruitrijcamera

De optioneel leverbare achteruitrijcamera vergemakkelijkt het inparkeren. Dit omdat deze een beperkt beeld weergeeft van het gebied achter de auto op het scherm van het radio- of navigatiesysteem. Deze extra hulplijnen ondersteunen bij het inparkeren.

Vervolgongevalreductiesysteem (Multi Collision Brake)

Het standaard ingebouwde vervolgongevalreductiesysteem start na een botsing de remprocedure om idealiter vervolgongevallen te voorkomen. Het vervolgongevalreductiesysteem (Multi Collision Brake) wordt actief, wanneer twee onafhankelijk van elkaar werkende sensoren een ongeval herkennen.

Na een korte vertraging wordt de wagen geleidelijk tot 10 km/h afgeremd, waarbij de bestuurder op elk moment weer de controle kan overnemen.

Airbags

Bieden standaard optimale bescherming bij een frontale botsing of aanrijding van opzij. De bijrijdersairbag kan met de autosleutel buiten werking worden gesteld.

Anti-lock Braking System (ABS)

Standaard geleverd systeem dat het blokkeren van de wielen voorkomt en zo de auto bestuurbaar houdt.

Traction Control System (TCS)

Standaard geleverd systeem dat het doordraaien van de wielen voorkomt.

Electronic Stabilisation Programme (ESP)

Standaard geleverd systeem dat het onder- of oversturen van de auto voorkomt door gericht afzonderlijke wielen af te remmen.

Electronic Differential Lock (EDL)

Standaard geleverd systeem dat de aandrijfkracht verdeelt over de wielen zonder slip.

De motoren bieden een indrukwekkend laag brandstofverbruik bij elke en allemaal zonder het rijplezier te dempen. Als gevolg daarvan een laag gemiddeld verbruik van 5,7 l / 100 km met een gemiddelde CO2-uitstoot van 149 g / km.

De 2.0 l TDI-motor met 150 kW is bijzonder krachtig en heeft ook een laag brandstofverbruik. Als u de voorkeur geeft aan benzinemotoren, heeft u de keuze tussen de 2.0 l TSI met 110 kW5 en de 2.0 l TSI-motor met 150 kW.

DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling.

De extra leverbare 7-traps DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt bijna onmerkbaar volautomatisch en zonder trekkrachtonderbreking. Daarmee zorgt de versnellingsbak voor een hoog rijcomfort en grote efficiëntie. Je hebt de beschikking over een normale en een sportmodus.

Exterieur Exterieur Exterieur Comfortline Highline Highline Comfortline Highline Highline Comfortline

Volkswagen Commercial Vehicles biedt voor elke bedrijstoepassing een oplossing.

In het ruim assortiment vindt u zeker een voertuig die voldoet aan uw werkbehoefte. Of u nou de bekende Transporter of de grote Crafter kiest, u bent verzekerd van rijcomfort die elke werkdag een stuk lichter maakt. De voertuigen kunnen tot op de kleinste details op maat worden gemaakt. Download de brochure voor meer informatie of kom persoonlijk langs in de showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Warranty

2 jaar of 100.000 KM

Kom langs voor meer informatie

MAAK EEN AFSPRAAK