Voertuig onderdelen
Voertuig onderdelen

Voertuig onderdelen

Als officiële Isuzu-, Honda-, Subaru-, Volkswagen-, TCM-, Kubota- en SKF-importeur zijn wij voorzien van een grote voorraad originele onderdelen en accessoires van deze merken. Wij streven ernaar dat het onderdeel dat u zoekt direct leverbaar is. Mocht dit niet het geval zijn, dan bestellen wij het onderdeel speciaal voor u bij onze leverancier.

Via onze website kunt u gemakkelijk een schademelding doen indien u onderdelen nodig heeft na een aanrijding of andere schade, of u kunt een offerte aanvragen voor de onderdelen of accessoires waarnaar u op zoek bent.

Weet u welke onderdelen u nodig heeft?

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Kom langs voor de mogelijkheden

MAAK EEN AFSPRAAK

Best value parts

Isuzu biedt Best Value Parts (BVP) met een hoge kwaliteit, die prestaties en duurzaamheid garanderen.

Deze BVP zijn wereldwijd bekend als de originele onderdelen van Isuzu die concurrerend geprijsd zijn tegenover niet-originele onderdelen. Met de Best Value Parts bespaart u tot wel 30% ten opzichte van de Isuzu Genuine Parts.

Van olie-, lucht- en brandstoffilters tot startmotoren, dynamo's en remcomponenten, het assortiment is ontwikkeld om eigenaren van Isuzu's een keuze te bieden bij het onderhouden van hun voertuig.

Alle Best Value Parts worden vervaardigd volgens de hoogste normen om te voldoen aan de Isuzu-specificaties, waardoor reparaties steeds eenvoudiger worden.

Als de officiële Isuzu-dealer, heeft Fernandes Autohandel de Best Value Parts ook op voorraad. Kom langs en haal nu uw voordeel!