Terug van weggeweest: Isuzu CoNi rally 2022 is groot succes

Terug van weggeweest: Isuzu CoNi rally 2022 is groot succes
21-10-2022

De belangstelling is bijzonder groot gebleken, gezien liefst 57 deelnemers zich hebben aangemeld.

Tussen de welbekende equipes zijn er tal van nieuwelingen in de sport; op basis hiervan hebben hoofduitzetters Oliver Smith en Ildemar Fakkel de uitzetting ook wat minder ingewikkeld gehouden. Dave Boetius en Robert Hahn maakten eveneens deel uit van het uitzet team.

In gesprek met voorzitter Raisha Klein geeft deze aan dat het eindelijk weer zover is na lang wachten. Ook zij is zeer ingenomen met de hoeveelheid deelnemers en kijkt ook als mede deelnemer enorm naar de rally uit.

Fernandes Autohandel feliciteert de winnaars in deze rally met hun behaalde succes.

In de tourklasse wist Fernandes Autohandel medewerker Angela Sowidjojo, samen met haar team de eerste plaats in de wacht te slepen.

Angela: ‘Mijn dank gaat uit naar mijn talentvolle team, Zizov A. en Yianni R., zonder hun zou het gewenste resultaat niet behaald kunnen worden. Het was de eerste CoNi Rally waar wij aan mochten deelnemen, mogelijk gemaakt door de sponsoring van een Honda City. De City heeft ons naar verwachting heerlijk en veilig vervoerd naar de diverse bestemmingen. De CoNi rally hebben wij als ontspannen en uitdagend ervaren en het heeft ons getriggerd om als team te willen deelnemen aan de upcoming Savanne Rally 2022. Onze dank gaat ook uit naar onze Nickerie collega’s vanwege hun hulp met het zoeken naar ons verblijf.’