Mededeling

Mededeling
01-01-0001

Beste zeer gewaardeerde klant,

Fernandes Autohandel N.V. streeft er altijd naar u een zo goed mogelijke service te leveren. Terwijl we allen de ontwikkelingen op het gebied van COVID-19 op de voet volgen en monitoren, willen wij u garanderen dat ook in deze onzekere tijden van het coronavirus, de veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers onze topprioriteit blijft. 

Net zoals vele anderen volgen wij de richtlijnen van de gezondheidsorganisaties. Aangezien het coronavirus de samenleving beïnvloedt, willen wij u verzekeren dat de FernandesGroup en dus ook de Fernandes Autohandel N.V. alle nodige voorzorgsmaatregelen treft.

Graag delen wij met u welke stappen we hebben genomen om de gezondheid van u en uw dierbaren te beschermen:

  • We hanteren een hoge mate van hygiene in onze showrooms/werkruimtes: We reinigen en desinfecteren al onze ruimtes dagelijks met een verhoogde frequentie; Handontsmettingsmiddelen zijn goed waarneembaar aanwezig in alle werkruimtes, inclusief de showroom; De voertuigen worden na aanname en voor elke afgifte gedesinfecteerd.
  • Het personeel van Fernandes Autohandel N.V. wordt dagelijks geïnstrueerd over de meest recente aanbevelingen. Onze medewerkers worden aangeraden om voorzorgsmaatregelen te treffen m.b.t. hun gezondheid, waaronder het toepassen van goede handhygiene, afstand te houden en thuis te blijven bij ziektesymptomen zoals hoest en/of koorts. Tevens  zijn zij geïnstrueerd hoe te handelen in geval van vermoedens op COVID-19 besmetting.
  • Onze speciale events, bedrijfsevenementen en dienstreizen zijn uitgesteld of afgelast.

Het kan zijn dat onze dienstverlening gedurende deze periode zal worden aangepast, waardoor u een andere vorm van service ervaart dan u van ons gewend bent. Wij bedanken u voor uw begrip en kijken uit naar de voortzetting van onze relatie waarbij wij u mogen dienen.

Met vriendelijke groet,

Maurice Brahim

Direkteur Fernandes Autohandel N.V.